Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Hrádku, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 07. 12. 2016 17:00
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta po znovuzvolení do funkce pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zástupci měst. V rámci tradičního Dne s hejtmanem se sejde v pátek 9. prosince s obyvateli Hrádku nad Nisou, od 16:00 hodin v Multifunkčním centru Brány Trojzemí.

Na začátku dne se nejprve hejtman Martin Půta seznámí s novými zahájenými či dokončenými projekty města. V lokalitě Pod ovčím vrchem mu zástupci města ukáží přípravu stavebních pozemků pro výstavbu sedmi rodinných domů i opravu zdejší komunikace, poté navštíví sokolovnu, která prošla modernizací. Následně zavítá za dětmi do Základní školy T. G. Masaryka a poté má na programu prohlídku firem působících ve zdejší průmyslové zóně. Navštíví společnost KSM Casting, která je zaměřena na vývoj a výrobu odlitků z lehkých kovů pro automobilový průmysl. Další ze společností, jejíž provoz si hejtman prohlédne, bude slévárna Ernst Bröer spol. s.r.o.

Po poledni čeká hejtmana přesun do místní restaurace Camelot, kde si nejprve prohlédne zrekonstruované půdní prostory a následně se na stejném místě setká se starosty Hrádecka a Chrastavska. Jeho kroky následně povedou do areálu po firmě Bekon, který nyní vlastní město Hrádek a připravuje jeho budoucí využití.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta hned dvěma setkáními. Nejprve pozdraví seniory v Domě důchodců v Hrádku nad Nisou a podebatuje s nimi. Následně jej čeká setkání s občany v Multifunkčním centru brány Trojzemí.

Program hejtmanského dne:

08:30 – 08:50  návštěva lokality Pod ovčím kopcem

09:00 – 09:30  prohlídka sokolovny

09:30 – 10:30  ZŠ T.G.Masaryka

10:40 – 11:30  KSM Castings

11:35 – 12:30  Ernst Bröer spol. s r.o.          

12:30 - 13:00  Camelot - prohlídka půdních prostor

13:00 – 14:30 Camelot - společný oběd se starosty Hrádecka – Chrastavska

14:30 – 14:50  prohlídka areálu Bekon

15:00 – 15:45  setkání se seniory – Dům důchodců, Hrádek nad Nisou

16:00 – 17:00  setkání s občany v Multifunkčním centrum Brány Trojzemí

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky