Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Obnovení chirurgických výkonů v českolipské nemocnici

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 27. 02. 2017 16:59
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Českolipská nemocnice obnoví již v příštím týdnu plánované chirurgické výkony. 9. března nastupuje na pozici primáře Chirurgické oddělení Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. MUDr. Tomáš Verner.

„Nástup nového primáře Chirurgického oddělení přináší převedení avizované spolupráce s Krajskou nemocnicí Liberec do praxe,“ říká ředitel pro zdravotní obory českolipské nemocnice MUDr. Lubor Picmaus. Kromě nového primáře posílí chirurgický tým také další lékaři z Krajské nemocnice v Liberci, kteří budou do České Lípy na domluvené výkony dojíždět. Chirurgie tak svými výkony pokryje jak plánovanou, tak akutní operativu.

Nemocnice si od nového primáře chirurgie, jež je renomovaným odborníkem, slibuje zejména stabilizaci oddělení, v medicínské oblasti rozvoj operativy, zvláště pak laparoskopické, nebo přivedení nového týmu lidí.

Od 9. března bude pacientům opět k dispozici  také indikační poradna. V běžném provozu jsou zachovány další poradny, proktologická, mammologická a urologická.

Českolipská nemocnice děkuje všem nemocnicím z blízkého okolí, které nabídly pomoc v oblasti chirurgie v uplynulém přechodném období. Poděkování patří zejména přednostovi Chirurgického centra a primáři všeobecné chirurgie KNL MUDr. Petru Hromádkovi a celému vedení Krajské nemocnice Liberec.

TZ Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa
Kateřina Amrichová, 702 185 594

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky